Over ons

Door onze jarenlange ervaring in de sector van buitenschrijnwerk weten we wat een klant belangrijk vindt.  Een correct en eerlijk advies geven aan onze klant is dan ook ons motto.

 

Windowplus probeert daarnaast steeds garant te staan voor een uitmuntende kwaliteit en afwerking.  Hiervoor gaat onze keuze van samenwerking dan hoofdzakelijk ook uit naar Belgische bedrijven.  Zo dragen we ons steentje bij om onze lokale economie te ondersteunen en alle kansen te geven.

Kwalitatief materiaal voor iedere Doe-het-zelver!

Met de opstart van deze webshop willen we, zowel aan de doe-het-zelf klant als aan de professionele klant, de mogelijkheid bieden om mooie en hoog kwalitatieve producten te bestellen aan eerlijke prijzen.

 

Dit idee is ontstaan uit een jarenlange ervaring van de zaakvoerder.  Klanten hebben niet altijd een grote massa afwerkingsproducten nodig die je bij een groothandel verplicht dient aan te kopen.

Wij bieden afwerkingsprofielen en beslag aan in kleinere afleverhoeveelheden.  Dit ten voordele van de eindklant die niet moet bijbetalen voor een hoeveelheid die hij eigenlijk niet nodig heeft.

 

Ook bieden wij daarnaast andere producten aan rond buitenschrijnwerk,  bvb vliegenramen, rolluiken, zonnescreens, lichtstraten, sectionale poorten,  … 

Groothandel kwaliteit, kleine hoeveelheden!

Hoogwaardig Materiaal
Tips voor Installatie
Vlotte Service

Groot aanbod aan Belgische merken

Zo dragen we ons steentje bij om onze lokale economie te ondersteunen en alle kansen te geven.

Nood aan meer info?

Bekijk gerust onze FAQ

Wij garanderen het beste

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nog vragen?

Je vind het antwoord op al jouw vragen in onze FAQ

Ontdek hier ons aanbod

Binnenafwerking

Raam - en deurbeslag