Vliegenramen, schuifvliegenramen en voorzetscreens van hoge kwaliteit

Bij windowplus bieden we materiaal aan met de kwaliteit van een groothandel zonder dat deze in een grote massa hoeveelheden aangekocht dienen te worden. Want ook doe-het-zelvers verdienen hoogwaardige kwaliteit! Ontdek ons gamma aan op maat gemaakte vliegenramen, schuifvliegenramen en voorzetscreens!

Voorzetscreen op maat te bestellen bij windowplus

Een greep uit ons aanbod

Toont alle 5 resultaten

WaaromWindowplus?

Met de opstart van deze webshop willen we, zowel aan de doe-het-zelf klant als aan de professionele klant, de mogelijkheid bieden om mooie en hoog kwalitatieve producten te bestellen aan eerlijke prijzen.

Dit idee is ontstaan uit een jarenlange ervaring van de zaakvoerder.  Klanten hebben niet altijd een grote massa afwerkingsproducten nodig die je bij een groothandel verplicht dient aan te kopen.

Wij bieden afwerkingsprofielen en beslag aan in kleinere afleverhoeveelheden.  Dit ten voordele van de eindklant die niet moet bijbetalen voor een hoeveelheid die hij eigenlijk niet nodig heeft.

Ook bieden wij daarnaast andere producten aan rond buitenschrijnwerk,  bvb vliegenramen, rolluiken, zonnescreens, lichtstraten, sectionale poorten,  …